Despre noi

Scopul Intermedia este de a oferi tuturor clientilor nostri produse si servicii de inalta calitate care vin in intampinarea nevoilor lor, de a mentine relatii stranse si cordiale cu furnizorii, si cu toti partenerii sai.

Intermedia s-a lansat pe piata amenajarilor interioare din Romania in anul 1993. Din dorinta de a satisface nevoile clientilor sai devine implicata in distributia produselor cat mai variate pentru amenajari interioare ( parchet laminat, lambriu, jaluzele verticale si orizontale, rulouri exterioare, tavan fals, accesorii parchet, usi de interior).

 

In 2004 – 2005 oferta de produse si servicii s-a diversificat. Astfel Intermedia s-a lansat si pe piata constructiilor prin realizarea de sisteme de acoperisuri din tigla metalica , hidroizolarea de acoperisuri cu membrane hidroizolatoare, termoizolatii fatade cu echipe calificate in domeniu si utilizand materiale de calitate.

Ne-am dezvoltat continuu eforturile de marketing orientate spre comunicarea cat mai eficienta a ofertelor – Intermedia . In acest sens , personalul angajat este calificat in consilierea clientilor in a lua decizia potrivita de cumparare, bineanteles tinand cont de nevoile si asteptarile acestora .

Intermedia ofera clientilor sai periodic oferte speciale : reduceri de pret, diferite produse gratuite, transport, masuratori gratuite.

Intermedia poate fi considerata o deschizatoare de drumuri in industria de profil, pentru ca a construit o retea de magazine, si-a imbunatatit mereu oferta si selectia de produse si servicii si a cautat noi modalitati de a se apropia de cumparator.

Arta montajului, stapanita de noi, combina tehnologia moderna de montaj cu alura clasica a parchetului laminat, din esentele cele mai diverse.

Pe langa o gama completa de produse, Intermedia ofera consumatorilor sai consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii de amenajare a spatiului interior, preturi speciale cuprinse in promotii periodice, montaj cu echipe specializate cu asigurarea garantiei lucrarii, transport si masuratori gratuite.

– Construiti o casa ?

– Amenajati un apartament ?

– Aveti probleme cu igrasia ?

– Doriti sa va termoizolati casa/apartamentul ? Aveti nevoie de un acoperis nou ?

– Ideea de mansarda va place la nebunie, dar conteaza modul in care patrunde lumina ?

– Ce fel de materiale de termoizolaţii alegeţi pentru situaţia dvs. concretă? Ce avantaje şi ce preţuri au fiecare?

– Ce avantaje aveţi dvs?

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la aceste întrebări şi la oricare altele, ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs., discutăm cu proiectanţii sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Doar sunaţi-ne la telefoanele de mai jos, trimiteţi-ne un e-mail la Intermedia_construct@yahoo.com sau cele afisate mai jos si vă răspundem imediat, veţi fi foarte mulţumit/ă!